1 Ferco Motor > ALMOST MY SCOOTER

ALMOST MY SCOOTER

Keyfini Sür

6 ay ve üzeri kiralamalarda 0 km Vespa!

Dönemsel scooter kiralama servisi, bakım ve masrafları üstleniyor; size sadece bir scooter sahibi gibi keyfini sürmek kalıyor...

SÜRE FİYAT
1 hafta 130 €
15 gün 220 €
1 ay 360 €
3 ay 900 €
6 ay 1.500 €
1 yıl 1.950 €
1,5 yıl 2.350 €

Kiralama Şartları:

Kiralama sırasında motosiklet ehliyet şartı aranacaktır. Kiralama bedeline kask kullanımı dahildir. Ücretlere trafik sigortası dahildir. Ferdi kaza sigortası içermez. Kontenjanlarla sınırlıdır. Kiralama günündeki merkez bankası euro satış kuru baz alınacaktır.

Kiralama Noktaları:

Ferco Motor İstinye Showroom

Balabandere Cad. ABC Plaza Giriş Kat No: 1 İstinye - İstanbul
Tel: 0212 323 69 64
Fax: 0212 323 30 74

Kiralama Sözleşmesi'ni indirmek için tıklayınız.

SIKÇA SORULAN SORULAR

1. Hangi model motosikletler kiralayabilirim?
Cevap: Şu an kiralama hizmeti Vespa LX modeli için verilmektedir.

2. Kiralama yapabilmem için motosiklet ehliyetim olması zorunlu mu?
Cevap: Evet, A2 tip sürücü belgeniz olmadan kiralama yapamazsınız.

3. Yabancı uyruklu kişilere kiralama hizmeti var mı?
Cevap: Kiralama yapabilmeniz için T.C. ehliyeti sahibi olmanız gerekmektedir.

4. Motosiklet kiralamayı nerelerden yapabilirim?
Cevap: Kiralama hizmetimiz şu an için sadece İstinye Showroom'da verilmektedir. İlerleyen dönemlerde yeni noktalar eklenecektir.

5. Kiralama sürem dolduğunda motosikleti nasıl teslim edebilirim?
Cevap: Motosiklet teslimini İstinye Showroom'a getirerek yapmalısınız.

6. "0 km" motosiklet kiralayabilir miyim?
Cevap: 6 ay ve daha uzun süreli kiralamalarda "0 km " motosiklet vermekteyiz.

7. Motosiklet aksesuarları da kiralamaya dahil mi?
Cevap: Motosikletlerimiz aksesuarsızdır. Çantası ve siperliği yoktur. Yanında sadece 1 adet İtalyan bayraklı Vespa kask verilmektedir. Kısa dönemde ikinci el, 6 ay ve daha uzun süreli kiralamalarda sıfır kask verilmektedir.

8. Kiraladığım motosiklet kaskolu mu?
Cevap: Kiraladığımız motosikletlerin kaskosu mevcut değildir.

9. Çalınma ve hasar durumunda masrafları kim karşılıyor?
Cevap: Çalınma ve hasar durumunda masraflar tamamen kiralayan kişiye aittir.

10. Kiraladığım motosikletin bakımını yaptırabilir miyim?
Cevap: Kiralama süre zarfında herhangi bir Ferco Motor servisinde garanti belgesi gerekmeksizin tüm bakımları yaptırabilirsiniz.

11. Uzun dönem kiraladığım motosikleti beğenirsem satın alabiliyor muyum?
Cevap: 6 ay ve daha uzun süre için kiraladığınız motosikleti süre bitiminde satın almak isterseniz; satış bedelinden kiralama bedelini çıkarıp kalan meblağyı ödemeniz yeterlidir.



Euro.Message madebycat ®